Podniková politika kvality Základní principy ISO 9000 a TQM - Řeháček, P.
Presadenie ideí kvality do všetkých úsekov podniku a všetkých fáz životného cyklu výrobku. Potreba definície kvality na všetkých úsekoch, aby pojmy dodávateľ, výrobok a zákazník boli rovnako chápané a používané. Norma ISO 9000 v praxi. Globálny proces TQM a podniková politika. Náklady na kvalitu a kríza kvality.