Billboardová džungľa v našich mestách. Komu zveriť mediálne posolstvo. Konkurenčný trh potrebuje kreativitu - Bujačková, E.
Účinnosť billboardov, ich inštalácia, porušovanie vyhlášok. Podiel médií (rozhlas, televízia, denníky, týždenníky) na objeme reklamy. Výdavky na reklamu a propagáciu.