Reklama v praxi Komerčná príloha - Lesáková, Ľubica
Definícia reklamy. Základné rozhodnutia o reklame. Päť dôležitých rozhodnutí v procese prípravy reklamného podnikateľského subjektu. Stručná charakteristika jednotlivých rozhodnutí. 1 Určenie cieľov reklamy. 2. Rozhodnutie o rozpočte na reklamu. 3. Rozhodnutie o reklamnej správe. 4. Rozhodnutie o médiách. 5. Hodnotenie účinnosti reklamy.