Reklamné listy O reklame, médiách a komunikácii
Úloha billboardu v reklame. Trh médií. Autoreklama médií v rozhlase. Reklamná kampaň Nováckych chemických závodov. Firmy a ich komunikácia. Reklama v zahraničí. Dodávatelia pre reklamu. Reklama a šport. Reklama a politika. Prieskumy. Veľtrhy a výstavy v SR a ČR vo februári a marci 1996.