Reklamné listy O reklame, médiách a komunikácii
Rubriky prílohy: Názory, Anatómia kampaní, Dodávatelia pre reklamu, Ľudia reklamy, Firmy a ich komunikácia, Trh médií, Reklama a šport, Kreatívne riešenia, Prieskumy, Polemika, Kalendár veľtrhov a výstav.