Záver roka bol tradične silný, január slabý - Podstupka, M.
Výdavky na reklamu v médiách za r. 1995 dosiahli 1,622 mld Sk. Prehľady: výdavky na reklamu v médiách, v rádiách, v televízii a v tlači za r. 1995 a výdavky na reklamu v tlači za január 1996.