Výber poradenskej firmy je rozhodnutím strategického významu - Frischer, P.
Úloha strategického významu pre podnik - správna voľba poradcu. Vlastnosti dobrého poradcu. Spolupráca klienta s poradcom. Motivácia poradcu. Výber domáceho alebo zahraničného poradcu?