Nórsky plyn do strednej Európy
Podiel Nórska na zásobách zemného plynu a zásobovaní plynom v západnej Európe. Úsilie o diverzifikáciu dodávateľov zemného plynu z hľadiska bezpečnosti a spoľahlivosti dodávok.