VSŽ majú šancu zvýšiť svoj náskok pred ostatnými hutami v postkomunistických štátoch - Beer, Gabriel
Séria článkov o stave hutníckej výroby na Slovensku a v Rusku. VSŽ majú získať úver vo výške 100 mil. USD. Vo VSŽ bude stúpať výroba pre automobilky. Železiarne Podbrezová zvyšujú obchodnú aktivitu na západnom trhu. Úspešné Oravské ferozliatinárske závody. Privatizácia ruských oceliarní - hlavný podiel Nemecka. Najväčší svetoví výrobcovia surovej ocele.