Viac ako polovica produkcie slovenského drevospracujúceho priemyslu ide na vývoz
Séria článkov. Väčšina drevospracujúcich podnikov na Slovensku je sprivatizovaná. Pozitívny vývoj na domácom trhu od r. 1994. Dôraz na vývoz. Najväčší výrobcovia nábytku SR. Výroba tovaru. Počet zamestnancov. Úspešné štruktúrne zmeny v spoločnosti Holding nábytok, a.s. Pravenec. Mier, a.s. Topoľčany si buduje vlastnú obchodnú sieť. Sanas, s.r.o. Sabinov sa vrátila na trh. Cech stolárov Slovenska združuje takmer 300 podnikateľských subjektov.