Siemens Nixdorf expanduje do Ameriky - Lajčiaková, D.
Siemens Nixdorf je najúspešnejšia divízia elektrotechnického koncernu Siemens. Firma chce zmeniť teritoriálnu štruktúru predaja - orientácia aj na americký trh. Najväčšia pobočka - Pyramid Technology Corporation v USA. Strategické partnerstvá. Vývoj trhu osobných počítačov, teritoriálna štruktúra obratu a podiel obchodných segmentov na obrate Siemens Nixdorf.