Systémová integrace a informatika - Voříšek, J.
Informačný systém a informačná technológia podniku - významný podnikový zdroj pri určovaní celopodnikových cieľov. Rôzne cesty návrhu a riešenia informačných systémov: 1. cesta vlastného vývoja informačného systému (ekonomicky neefektívne), 2. tzv. systémová integrácia (predpoklady).