Informačné technológie - Šupšák, Jozef
Z obsahu prílohy: INTERNET - fenomenálny prostriedok na globálnu komunikáciu. Elektronická pošta (E-mail). SANET - Slovenská akademická dátová sieť. Počítačová sieť EUnet. NETLAB. Vieme ako komunikovať... Faxmodem DeskPorte Fast plus. HotJava a JavaScript. Prehľad služieb v celosvetovej sieti Internet.