Keď zákazník nemusí na nábytok čakať, je ochotný i priplatiť nejaké to percento, tvrdí generálny riaditeľ Drevounie - Šinály, P.
O vývoji nábytkárskeho trhu rozhoduje sila finančného kapitálu. Obchodná spoločnosť Drevounia sa orientuje najmä na vývoz nábytku do vyspelých krajín. Na Slovensku ponúka zahraničný tovar. Slovenskí výrobcovia uprednostňujú výrobu podľa objednávok, ale zákazníkom vyhovuje možnosť okamžitej kúpy.