Nábytok a bývanie Mimoriadna sekcia TRENDU
Veľtrh Nábytok a bývanie '96 v Nitre. Súčasný trend smeruje k zväčšovaniu a rozvoju funkčných priestorov bytu. Postrehy z nábytkárskeho veľtrhu v Kolíne nad Rýnom. Nové smery vo vývoji a výrobe čalúneného nábytku. Avantgardný nemecký architekt Manfred Graf. Nábytok od starovekého Egypta až po súčasnosť. Autorský dizajn. Počítačová architektúra. Ikea na Slovensku investovala aj do výroby nábytku.