Z výsledkov prieskumu TRENDU medzi výrobcami nábytku na Slovensku - Komiňáková, V.
Týždenník TREND urobil prieskum v oblasti výroby bytového a kancelárskeho nábytku v SR. Tržby výrobcov. Účasť na výstavách. Spôsob predaja. Používaný materiál - hlavne drevo a drevotrieska.