Kalendár výstav TRENDU prináša informácie o viac ako 820 výstavách - Ščobák, J.
Na výstave môže začať i skončiť imidž firmy. Štátnu finančnú podporu oficiálnej účasti slovenských firiem na výstavách v zahraničí treba zvýšiť. Oficiálne účasti SR na výstavách a veľtrhoch v zahraničí v roku 1995. Z výsledkov prieskumu Trendu medzi výstavníckymi spoločnosťami SR a ČR. Čo všetko súvisí s účasťou na veľtrhu alebo na čo nesmie vystavovateľ zabudnúť.