Osobnost v organizaci a její optimalizace - Brengelmann, J.C
Úloha osobných schopností v organizačnom správaní. Správanie v organizácii. Stres a jeho zvládnutie. Rizikové správanie. Meranie podnikovej klímy a podnikovej kultúry. Systém faktorov správania, ktoré určujú hospodárnosť podnikov.