Logistické náklady - uspořádání a evidence. 3 Podniková logistika a ekonomika - Petrbok, I.
Vytváranie podmienok nevyhnutných pre posudzovanie logistických výkonov. Vysvetlenie pojmov: logistické výkony, logistické hospodárske stredisko a logistické služby. Komplexná skladba výkonov podnikovej logistiky - členenie podľa druhov podnikovej logistiky, podľa logistických prierezových úsekov. Logické usporiadanie a triedenie logistických nákladov. Účtovné usporiadanie - základ logického usporiadania. Systémy účtovania. Usporiadanie údajov o logistických nákladoch.