Spolupracujete s kvalitním speditérem? - Návrat, V.
Výber špeditéra pre medzinárodnú prepravu kusovej zásielky. Kritériá: celkový rozsah služieb, komplexnosť služieb, colné služby a garancia, väzba na možnosti skladovania, možnosť pripoistenia, väzba na zahraničných partnerov, pravidelnosť, množstvo výjazdov pravidelných liniek, dodacie lehoty, flexibilita, špeciálne požiadavky, informačný tok, odbornosť, typy logistických operácií, dodržovanie cenových kalkulácií, garancie špeditéra v prípade straty alebo poškodenia zásielky, cenová politika.