Subjektívne hodnotenie podmienok na podporu rodiny na komunálnej úrovni - Kondášová, A.
Vyhodnotenie údajov z oblasti realizácie rodinnej politiky na komunálnej úrovni. Obsah dotazníka o rodinnej politike pre orgány samosprávy. Popis výberového súboru. Ciele, ktoré si samosprávy stanovili vo svojom funkčnom období. Potreby, ktoré je nutné riešiť v oblasti starostlivosti o rodinu. Súčasná úroveň uspokojovania potrieb. Zhodnotenie možnosti aktivít v rámci voľného času a rekreácie. Ohrozenie mládeže. Programy vzdelávania pre rodiny a jej členov.