Transformácia sociálnej sféry v roku 1996 - Rusiňák, Peter
V súlade so svojím programovým vyhlásením prerokovala vláda SR v decembri 1995 Koncepciu transformácie sociálnej sféry a uznesením č.944 z 12. decembra 1995 ju schválila. Základné dokumenty, ktoré vláda SR prerokuje v oblasti sociálneho zabezpečenia v roku 1996.