Co nového na východních trzích?
Z obsahu: Hospodársky pokles sa zmiernil. Máš záujem o investora - ukáž svoj pas! Spoločenstvo - drahá vec. Rusko-český obchod. Nezostáva pozadu za mercedesmi. Plyn pre Tbilisi. Kríza leteckého priemyslu. Ropa potečie k Barentsovmu moru.