Makroekonomická analýza a prognóza vývoje ekonomiky ČR v r. 1995-1996. 2 - Šujan, I.
Druhá časť štúdie Českého štatistického úradu v Prahe. Vývoj českej ekonomiky za obdobie r. 1995-1996. Jednotlivé kapitoly štúdie: Peňažná ekonomika. Menový vývoj. Vklady a úvery. Úrokové sadzby. Finančná situácia sektorov. Sektor vlády. Sektor nefinančných inštitúcií. Sektor domácností. Ekonomické ukazovatele v tabuľkách.