Správa investície je viacstupňovým procesom Príloha - Sikela, R.
Proces stanovenia investičného zámeru: stanovenie investičnej politiky, analýza cenných papierov, zostavenie portfólia, revízia portfólia, ohodnotenie výkonnosti portfólia.