Vějíř investičních možností našich investorů - Guoth, J.
Transformácia ekonomiky priniesla nové možnosti ukladania a investovania voľných peňažných prostriedkov: 1. reálne aktíva (nehnuteľnosti, hnuteľnosti), 2. finančné aktíva. Pravidlá a výhody kolektívneho investovania. Obchodovanie na trhu cenných papierov. Stručná charakteristika jednotlivých cenných papierov (akcie, dlhopisy, podielové listy).