Program Broker vychádza z reality Príloha - Bačišin, Vladimír
Využitie obchodno-informačných systémov vo firmách s cennými papiermi. Priamy vstup do obchodného systému burzy. Program Broker - uľahčenie vedenia účtov klientov v brokerskej spoločnosti. Technológia modulárnej koncepcie. Využitie systému Broker.