Subjektívne hodnotenie sociálnej situácie vo vybraných typoch domácností - Valná, S.
Empirický prieskum zameraný na poznanie názorov verejnosti pre objektivizáciu čiastok životného minima. Hodnotenie životnej úrovne. Subjektívne určenie hranice chudoby (životného minima).