Poradenstvo
Z obsahu sekcie: Závod SNP sa rozhodol investovať do ľudského kapitálu. Personalisti sa stali prioritou Fondu rozvoja ľudských zdrojov. Tendencie rozvoja poradenských služieb v riadení. Ak manažér potrebuje pomoc konzultanta, neznamená to, že je neschopný. Audítor pracuje v záujme investorov, veriteľov a celej verejnosti. Daňový poradca je lacnejší ako pokuty daňového úradu. Vstup na kapitálové trhy USA: alternatíva získania financií aj pre slovenské spoločnosti. Súkromným zdravotno-relaxačným centrám pribúda klientov.