Ergonomické hodnocení pracovišť - Ryšina, F.
Hodnotenie prevádzkových a pracovných podmienok - telefónna ústredňa televízneho štúdia Českej televízie na Kavčích horách v Prahe. Ergonomické hodnotenie metódou HODERG. Analýza parametrov a kritérií overovaných priamo v praxi. Hodnotenie systému človek-stroj-prostredie.