Generálna dohoda na rok 1996
Znenie generálnej dohody, ktorú uzavreli vláda SR a Konfederácia odborových zväzov SR a Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení SR v záujme vytvárania podmienok a predpokladov na rozvoj SR a na zachovanie sociálneho mieru. Hospodárska politika, politika zamestnanosti a pracovných príjmov, sociálna oblasť.