Kolektívne vyjednávanie vo verejnom sektore vo Fínsku - Czíria, Ľudovít
Riešenie postavenia zamestnancov vo verejnom sektore. Problematika usporiadania kolektívnych pracovných vzťahov vo verejnom sektore a verejnej službe vo Fínsku. Spracovanie základných poznatkov o tom, ako je táto oblasť riešená vo Fínsku. Kolektívne vyjednávanie v komunálnom sektore Fínska. Sociálni partneri. Obsah kolektívnych vyjednávaní. Zmeny v mechanizme kolektívneho vyjednávania. Kolektívne vyjednávanie v štátnom sektore.