Obhajovať ľudí práce
Rozhovor s viceprezidentom KOZ SR a podpredsedom správnej rady Sociálnej poisťovne Václavom Štefkom. Názory na koncepciu transformácie sociálnej sféry. Okruhy problémov, ktoré odborári pokladajú za najdôležitejšie v rámci koncepcie sociálnej politiky. Názory na ďalší vývoj v oblasti nemocenského a dôchodkového zabezpečenie, ktorý by najviac vyhovoval záujmom odborárov.