Zahraniční pracovní cesty pod vlivem nového devízového zákona - Salačová, M.
Základné podmienky a sadzby stravného pri tuzemských a zahraničných pracovných cestách. Poskytnutie peňažných prostriedkov pri ceste do zahraničia.