Ohrozené skupiny obyvateľstva na trhu práce - Rievajová, Eva
Nezamestnanosť - jav spojený s existenciou trhu práce. Postavenie starších pracovníkov na trhu práce (štruktúra obyvateľstva podľa veku - tab.). Absolventi škôl a mladiství na trhu práce (nezamestnaní podľa stupňa vzdelania - tab.). Ekonomická aktivita žien u nás a vo svete.