Odvetvové, profesijné a príjmové zastúpenie žien na trhu práce v Slovenskej republike - Balík, P.
Analýza zastúpenia žien na trhu práce v SR. Zastúpenie žien v odvetviach hospodárstva. Žensky dominantné odvetvia. Zastúpenie žien v profesijnej štruktúre. Odmeňovanie pracujúcich žien.