Ekonomický potenciál regiónov Slovenska z aspektu rozvojových možností. 2 - Kárász, Pavol
Pokračovanie štúdie z č. 47/1995. Poľnohospodárska politika v jednotlivých okresoch. Perspektívy rozvoja priemyslu. Rozvoj v oblasti obchodu a služieb. Finančné zdroje rozvoja regiónov (tab.). Základné ekonomické súvislosti regionálneho členenia.