SWOT - metoda regionálního rozvoje - Adamčík, S.
Charakteristika metódy SWOT. Analýza komparatívnych výhod. Pozitívne vízie budúcnosti regiónov. Spracovanie vízie ako východisko pre projektovanie budúcnosti regiónu. Informačný systém pre metódu SWOT. Úloha regionálneho manažmentu pri aplikácii metódy SWOT.