Dva bytové zákony doplnil tretí - Luptáková, O.
Otázka poskytnutia úverov a nenávratných príspevkov na byt. Minimalizovanie rizík zneužitia ponúkaných zdrojov. Poskytnutie podpory z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.