Podnikatelský servis obchodní a hospodářské komory Brno - Bajer, P.
História Obchodnej a hospodárskej komory v Brne. Programové prehlásenie OHK Brno. Rekapitulácia činnosti za roky 1993-1995. Služby pre podnikateľov, ktoré poskytuje OHK Brno v oblasti vzdelávania. Overovanie a colné poradenstvo. Oblasť právneho poradenstva. Regionálne Euro Info Centrum. Členská základňa OHK Brano. Odborné sekcie, ktoré pracujú pri OHK.