Finanční a rozpočtová politika na rok 1996 - Horčicová, M.
Východiská finančnej a rozpočtovej politiky ČR na rok 1996. Vývoj českej ekonomiky v roku 1995. Charakteristické črty ekonomického vývoja. Očakávanie vývoja makroekonomiky ČR v roku 1996. Základné indikátory ekonomického vývoja, na ktorých bol založený štátny rozpočet na rok 1996. Ciele rozpočtovej politiky. Dva faktory rozpočtovej politiky, ktoré majú podporiť ekonomický rast. Racionalizačné opatrenia vlády ČR vo verejnom sektore.