Právne medzery finančného sektora - Schmögnerová, Brigita
Dôvody viaznutia legislatívnych noriem súvisiacich s finančným sektorm SR. Novelizácia zákonov o bankách a poisťovníctve. Reštrukturalizácia úverového portfólia bánk. Štátny dozor nad finančným sektorom. Hypotekárne úverovanie. Potreba všeobecnej právnej normy o ochrane vkladov.