Ako podať daňové priznania k dani z príjmov právnických osôb
Kto je daňovníkom dane z príjmov právnických osôb. Príjmy, ktoré netvoria predmet dane z príjmov. Prípady, v ktorých právnické osoby nepodávajú daňové priznanie. Účtovné výkazy predkladané spolu s daňovým priznaním. Oslobodenia od dane. Preddavky na daň.