Ako vyplniť daňové priznanie fyzických osôb - Lipták, Juraj
Praktický príklad vyplnenia priznania k dani z príjmov fyzických osôb. Príjmy zo závislej činnosti a funkčných požitkov. Príjmy z podnikania a inej samostatnej zárobkovej činnosti. Príjmy z kapitálového majetku. Príjmy z prenájmu. Ostatné príjmy. Vyplnenie údajov o daňovníkovi a údajov na uplatnenie nezdaniteľných častí základu dane. Prehľad o príjmoch a výdavkoch, o vzniku a uplatnení straty, o príjmoch zo zdrojov v zahraničí. Výpočet dane. Vyplnenie údajov o zákonnom zástupcovi.