Dediči a deľba bezpodielového majetku - Mäsiarová, Terézia
Vysporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva manželov v dedičskom konaní z hľadiska dane z dedičstva. Bezpodielové spoluvlastníctvo po smrti jedného z manželov. Obsah dohody o vysporiadaní. Dohoda pred notárom. Ktorí dedičia a ako zaplatia daň z dedičstva. Možnosť legálneho daňového úniku. Ohlasovacie povinnosti.