Podrobný odborný komentár k zákonu NR SR č.289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
Odborný komentár k dani z pridanej hodnoty. Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich 6-perc. sadzbe dane. Opatrenie a komentár k opatreniu MF SR na zamedzenie nezrovnalosti zákona. Metodické usmernenie k elektronickým registračným podkladniciam.