Zdaňovanie náhrady vyplatenej poisťovňou za stratu na zárobku po dobu pracovnej neschopnosti spôsobenej pracovným úrazom - Piršelová, Dagmar
Zdaňovanie náhrady mzdy vyplatenej poisťovňou zamestnancovi alebo zamestnávateľovi. Jednorazovo alebo opakovane vyplatená náhrada.