Základné črty zákona o dani z príjmov v Rakúsku - Haslingerová, H.
Daň z príjmov v Rakúsku. Vysvetlenie pojmu daňoví cudzinci. Výpočet platobnej povinnosti dane z príjmov pre inštitúcie v zahraničí. Prevádzkové príjmy z obchodnej činnosti. Prevádzkové výdavky. Odpočítateľnosť peňažných pokút. Zvláštne výdavky. Zdanenie vypočítané po odpočte odpočítateľných položiek. Zdaňovacie obdobie pre daň z príjmov.