Dobrých klientov si banky udržia len ak znížia úrokové sadzby - Salzmann, R.
R. Salzmann charakterizuje činnosť a postavenie Komerční banky na českom finančnom trhu. Vytváranie rezerv má zabrániť stratám z nesplatených úverov. Odpisovanie stratových úverov. Komerční banka sa bráni zdaňovaniu nesplácaných úverov ich nulovým úročením. Snaha znižovať úrokové marže. Potreba udržať konkurencieschopnosť. Vznik dcérskej spoločnosti Komerční banka, a.s. Bratislava.