Komerčné banky a investičné bankovníctvo - príklad Slovenska, Austrálie a USA. 2 - Oravec, J.
Rozširovanie služieb komerčných bánk a príklon klasických peňažných ústavov k profilu investičných bánk. Aktivity v investičnom bankovníctve. Komerčné banky v oblasti investičného bankovníctva v Austrálii. Legislatívne a regulačné prostredie.